Linképítés modern oktatóközpontoknak is

A CodeDev egy olyan oktatóközpont, mely innovatív és kreatív képzéseket kínál. Mentoraik már 15 éve tartanak felkészítést programozásból, mely idő alatt olyan felkészítő kurzusokat tudtak kialakítani C és JAVA programnyelvekből, amely a középiskolai és gimnáziumi diákokat a hiányosságaikban zárkóztatja fel.

Linképítés modern oktatóközpontoknak is

Hiába a jó szolgáltatás jó linkek nélkül

Hiába van a cégnek jó filozófiája és magas színvonalú szolgáltatása, ha senki sem talál rá az interneten. A legtöbb induló vállalkozás nem rendelkezik a saját weboldalára mutató minőségi linkekkel, és a kereső nem ad kellő bizalmat nekik. Ebből adódóan csak ők tudják, hogy létezik a weboldal, senki más. A minőségi linkek segítenek a keresők első oldalára kerülni, és egy induló vállalkozás első feladatai között kell, hogy legyen a weboldal keresőmarketingjének elindítása.

A CodeDev szolgáltatása nagyon fontos, hiszen az oktatóközpont szakemberei pontosan látják, milyen tudásra és tapasztalatra van szüksége egy kezdő programozónak. Az egyetemről kikerülő friss diplomások hiányosságait tudva olyan fejlesztőket képeznek, akik gyorsan és hatékonyan munkába állíthatók. A linkem.hu segítségével ez a szolgáltatás nagyon felkapott és gyümölcsöző lehetne. Mivel a kiépített minőségi linkek tartósak, és a hivatkozó domainek erősek, biztosan meghoznák a hozzájuk fűzött reményeket.

A linképítés minden területen hasznos

Az oktatóközpont az induló képzéseket a norvég szellemiség jegyében tartja, melynek lényege, hogy mindenkinek megadják azt a lehetőséget, hogy a saját képességei szerint tanulhasson. Oktatásuk sikere abban rejlik, hogy nem csak tudást adnak át, hanem diákjaik kezébe teszik azokat az eszközöket, amelyekkel hosszú távú sikereket érnek el. Diákjaik nem csak Magyarországon, de külföldön is helyt állnak. Megannyi pozitív visszajelzés érkezett hozzájuk, mely megerősíti őket abban, hogy a programozás oktatásuk sikeres, a tudás, amit nyújtanak, nem csak vizsgázni tanít meg. Szilárd meggyőződésük, hogy gondolkodásukban és tetteikben szem előtt kell tartaniuk társadalmunk hosszú távú érdekeit. Céljuk, hogy egy olyan ösztöndíjat tudjanak nyújtani, mellyel hozzá tudják segíteni a diákokat tanulmányaik befejezéséhez és a jövőjük megalapozásához.

A linkem.hu, az ország egyik legjobb magyar linkkatalógusa elhatározta, hogy segíti a CodeDev tevékenységét, és minőségi linkeket épít ki az összes olyan linkgyűjteményben számukra, ahol csak lehetősége van rá. Ezek együttes ereje biztosan meghozza a vállalkozás sikerét, és garantált lesz a Google találati listájának első oldala.


Kulcsszavak: Üzleti megoldások, Minőségi linkek
Dátum: 2019-03-04
Programozás könyv
Hirdetés