Melyik Swarovski fülbevaló passzol hozzád?

Nem kell hatalmas ékszer rajongónak lenni ahhoz, hogy tudjuk, a hattyúsziluett és a csillogó üvegkristályok egybeforrtak a Swarovskival. Az elegáns hattyú egyfajta védjegy a minőségre és a tündöklő eleganciára.

Melyik Swarovski fülbevaló passzol hozzád?

A több mint százhúsz éves osztrák márka, a Swarovski kínálatában ugyanúgy megtalálhatóak az órák, a nyakláncok, a karkötők, a medálok, a charmok, ahogy a fülbevalók is. Fülbevaló olyan, akár csak egy szép, igényes smink: az arcra irányítja a figyelmet, a csillogó ékszerek vonzzák a tekinteteket.

Minden nő egyedi és utánozhatatlan, akárcsak a Swarovski fülbevalók. Nem találni két egyforma, de akárcsak hasonló darabot sem. Mégis, egy tulajdonságon osztozik az összes darab: viselőjüknek ragyogást és ellenállhatatlan vonzerőt kölcsönöznek.

Minden arcformához más típusú Swarovski fülbevaló illik, az osztrák márka kínálatában rengeteg ékszer közül választhatsz és találhatod meg a karakterehez legjobban passzolót. Nincsenek kőbe vésett szabályok, de jó kiindulópont a kedvenc Swarovski fülbevalód kiválasztásához, hogy kerek arcformához hosszabb, vállak felé mutató darabot válassz, míg hosszúkásabb archoz kerekded fülbevalót.

A Te karakteredhez melyik Swarovski fülbevaló passzol a leginkább? Nézz körül itt » Swarovski webáruház


Kulcsszavak: Szolgáltatások, Swarovski ékszerek, Swarovski webáruház
Dátum: 2020-06-30
Programozás könyv
Hirdetés