Mennyibe kerül az optimalizált szövegírás?

A jó válasz erre, hogy semennyivel sem többe, mint amennyibe egy normál szövegírás kerülne. Természetesen sok szolgáltató próbál hasznot szerezni az optimalizált kulcsszó hallatán, de ez csak marketing fogás. A szövegírónak nem telik több munkába, hiszen a szöveget meg kell tervezni és meg kell írni abban az esetben is, ha nem optimalizálja egy kulcsszó köré.

Mennyibe kerül az optimalizált szövegírás?

Mindenki írja maga a saját szövegeit!

A legtöbb megrendelő nem elégedett azokkal a szövegekkel, amiket nem hozzáértő szövegírók írnak, hiszen abban nincs benne a szakma, csak a körítés. Ez valamilyen szinten érthető, de az ember nem azért fizet, hogy olyan szöveg jelenjen meg róla az interneten, ami nem teljesen tükrözi a valóságot. A legjobb megoldás ezekben az esetekben az, ha maga a megrendelő írja meg a cikket, hiszen ő tudja a legjobban, mi az, amit mindenképpen közölni szeretne a vállalkozásáról a külvilág felé.

Természetesen az optimalizált szövegírás során ezt a vázat még át kell dolgozni, figyelni kell a kulcsszavak megfelelő arányára és a releváns kulcsszófelhő használatára. Ha a megrendelő is segít a szövegek elkészítésében, sokkal jobb lesz a végeredmény, és még a költsége is kevesebb lesz. Miért? Azért, mert a szövegírónak nem kell utánaolvasnia a témának, nem kell felépítenie a teljes szöveget, csupán korrigálnia kell a keresőoptimalizálási szabályok szerint.

Ezzel a megoldással a megrendelő sokkal barátságosabbnak látja majd a saját honlapját, hiszen az őáltala készített szövegeket olvashatja majd viszont. Büszkébb lesz rá, és fel meri vállalni az online világban. Ez sem utolsó szempont, hiszen nem jó az a felfogás, hogy a Google robotjai úgy sem tudnak olvasni, és sokan olyan szövegeket készítenek, amik valóban nem vállalhatóak.


Kulcsszavak: Szolgáltatások, Optimalizált szövegírás
Dátum: 2019-03-25
Programozás könyv
Hirdetés