Online számlanyitás elfoglalt vállalkozóknak

Biztosan ismerős a helyzet minden vállalkozónak, hogy számlát kell nyitni, de nincs rá idő. Mire kivárja az ember a sort, a napi feladatok nagy részén már túl lenne, illetve sok esetben pont akkor fogy ki a nyomtatóból a festék, vagy éppen pont akkor fagy le a banki rendszer, amikor nem kellene. Ennek úgy néz ki, vége, hála az OTP Bank online megoldásainak.

Online számlanyitás elfoglalt vállalkozóknak

Online számla a mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknak

A legtöbb üzleti hírportál közzétette a hazai bankóriás ajánlatát, de mégis csak a vállalkozók kevés hányada él ezzel a lehetőséggel. A legtöbb cégvezető még mindig személyesen megy és intézi ezeket a dolgokat. Szerencsére azért a vállalkozások 15%-a már továbblépett ezen, és az otthon kényelmét választja inkább. Valószínűsíthető, hogy lusta vállalkozókról van szó, hiszen a lusta emberek gyakran hoznak nagyon jó döntéseket az idő vagy egyéb haszontalan tevékenység spórolása miatt.

Az online számlanyitáshoz nincs szükség másra, mint válaszolni néhány egyszerű kérdésre, hogy a 13 számlacsomag közül a legmegfelelőbbet ajánlhassa fel a portál a vállalkozó számára. Az online igénylés csupán néhány percet vesz igénybe, majd a folyamat végén e-mailben megkapja a szerződés tervezetét a számlatulajdonos, aki azt is kiválaszthatja, melyik fiókban és mikor kívánja aláírni, így szükséges várakozás nélkül, gyorsan túl lehet a papírmunkán. Ha a vállalkozó gyorsan intézi a dolgokat, akkor már aznap használhatja is a számláját. Mindehhez ki sem kell mozdulnia az irodájából vagy az otthonából.

A kezdeményezés egyszerűen nagyszerű. Környezetbarát, modern és hatékony. Remélhetőleg egyre többen felismerik az ebben rejlő lehetőségeket, és más bankok is átveszik ezt a fajta jövőbeli gondolkozásmódot.


Kulcsszavak: Üzleti megoldások, Üzleti hírportál
Dátum: 2019-01-25
Programozás könyv
Hirdetés