Online vs. offline gamer magazin

Nem is olyan régen még ismeretlen fogalomnak számított a gamer magazin a magyarok körében, az évek múlásával azonban hazánkban is egyre elterjedtebb és divatosabb kifejezéssé vált. Ez annak köszönhető, hogy sorra jelentek meg azok az újságok, melyek a mai napig is szórakoztató kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, akiket érdekel a számítógépes játékok izgalmas világa.

Online vs. offline gamer magazin

A gamer magazin lényegében nem más, mint egy speciális tartalommal rendelkező újság, melyben a játékok és a hozzájuk kapcsolódó tesztek, hírek és egyéb információk kapnak főszerepet. Korunkban nem is vitás, hogy szükség van ilyen jellegű tartalmakra, legfeljebb csak az lehet kérdés, hogy az online vagy az offline újságokat érdemes-e olvasniuk a játékkedvelőknek.

Az online gamer magazin előnyei

Az online gamer magazin bárhol, bármikor a rendelkezésre áll. Ha van internet, akkor a világ bármely pontjáról elérhető a tartalom, csak számítógép, laptop, tablet vagy okostelefon kell ahhoz, hogy meg lehessen nyitni az online felületet és el lehessen olvasni az ott szereplő írásokat. A másik nagy előnye az offline változattal szemben, hogy pénzt sem kell áldozni rá, illetve nem kell megoldást találni az évek során összegyűjtött példányok tárolására sem.

Nem feltétlenül kell választani

Bár érdekes lenne megtudni, hogy ki szavaz az online gamer magazinra és ki az offline-ra, de ez is egy olyan közvélemény-kutatás lenne, ahol nem csak egy jó választ lehet adni. Az információk gyors, mobilis elérhetősége miatt sokan döntenek úgy, hogy a világhálón keresztül követik nyomon a számítógépes játékokkal kapcsolatos eseményeket, míg mások szívesebben lapozgatják a fizikai értelemben létező újságokat, hogy összegyűjtsék az összes megjelent számot és megőrizzék őket az utókornak.


Kulcsszavak: Vegyes befőtt, Gamer magazin
Dátum: 2019-03-08
Programozás könyv
Hirdetés