Szén-dioxid terápia a cukorbetegségre?

Magyarországon számos olyan hely található, ahol felhasználják a szén-dioxid gyógyító erejét. Sokan úgy vélekednek róla, hogy szén-dioxid egy olyan őserő, ami a Föld mélyéből érkezik. Az egyik ilyen kiemelkedő intézmény a Mátraderecskei Szén-dioxid Gyógygázfürdő, amely jelentősen hozzájárul az ország érbetegeinek, egyes reumatológiai kóresetek színvonalas ellátásához, rehabilitációjához.

Szén-dioxid terápia a cukorbetegségre?

A szén-dioxid gyógyhatása nem új felfedezés

Gyakori természeti jelenség, hogy a vulkáni működések után gázkiömlés jelentkezik a felszínen, amelynek olyan összetevői vannak, amelyek gyógyító hatást fejtenek ki a véráramba jutva. Ezt a jelenséget nevezik mofettának, amely különböző összetételű lehet.

A szén-dioxid használata nagyon régi hagyományra tekint vissza, hiszen már az I. században Celsus és Plinius amfiteátrumszerűen kiképzett medencékben, mofettákban kezelték betegeiket. A feljegyzések szerint a XVI. században égési sérülésekre, fekélyekre és női betegségekre is használták. Sőt nem kell messze menni, Erdélyben már 600 éve jelen van a népi gyógyászatban. A természetes szén-dioxid szárazfürdőt Európában évszázadok óta alkalmazzák.

Napjainkban is nagyon sok helyen használják, többek között elterjedt az érszűkület kezelése esetén és az ún. civilizációs betegségek leküzdésében. A több éves tapasztalat azt mutatja, hogy ezek a kezelések jó eredménnyel segítik azokat az embereket, akik érrendszeri, magas vérnyomás, cukorbetegség érszövődményei, fekélyes és különböző reumatológiai betegségekben szenvednek.

Aki pedig nem szeretne kilométereket utazni egy szén-dioxid terápia miatt, annak a konnyulab.hu szenzációs aranycsizmája a kitűnő megoldás. Segítségével az otthonukba vihetik az emberek a szén-dioxid terápiák kicsinyített mását, és a gyógyulást akár a saját kényelmes foteljükből is élvezhetik.


Kulcsszavak: Szolgáltatások, Érszűkület kezelése
Dátum: 2019-08-13
Programozás könyv
Hirdetés